// Strawberry Cupcake


Hello World! speaking here is the owner is Zue.. Be nice here :)


► My Biography
► My Stuff
► My Friends
► My Diary



Put your Cbox here. Make sure the correct measure of the width of your Cbox.


Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una


Saturday, 16 June 2012 | 14:39 | 0 Sweet Cupcake
                                      Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh ♥  
  
                  Hye kauowg sht??mesti sht2 kan...erm..kauowg aku rindu sngat2 kat kwan aku swng nie...aku rindu dia gile!!tapi dia dah x de ...dia dh pgy...dia dh ade geng sendri...  ssumpah!time bile aku tahu dia ade geng aku ngis!!aku kecewa gile...patut lah selame nie kau dh tak rapat ngan aku...aku pikir kau kenape??tapi walaupon kau dh ade geng sendri aku mintak sngat tlng ngan kau jngn lah wat aku cm nie..kite satu kelas...kau baek...dulu g seklh sme2..blik seklh sme2...wat segale2nye sme..tapi npe sekrng dh tak....aku ingat agy ..last aku rpat ngan kau ari Jumaat..aku wat semua nye ngan kau...aku basuh kain...sidai kain...makan..ketwe..semua sme2...aku x kisah kau dh ade geng sendri tapi plez ckp ngan diaowg jngnlah wat aku cmnie...plez...aku pkir kite bleh jadi cm dlu..tapi semuanye just 1 mimpi jep....aku dh pnt dielakukan mcm tue at kelas...mungkin owg yg sekrng aku rapat dh tak 1 kelas...diaowg xde at sisi aku...tak pe kawan...kau x de aku akn cube wat semuanye swng2...aku nak kau tahu wlaupon kite bukan 1 geng tapi aku akn anggp kau sahabat aku untill jannah....kau lah yg terbaek!!kau paham aku!!aku rindu kau....sahabat mungin kite akan jumpa lagy satu ari nnti..insyaallah dengan izin Allah S.W.T...amin~~



Ya Allah ,, Rindunye!!
Wednesday, 6 June 2012 | 18:40 | 0 Sweet Cupcake
                              Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh ♥        

Ya Allah ...Rindunye ngan kawan-kawanku..kenape perpisahan mesti berlaku??erm..kauowg walaupon kite still kawan,tapi nape kite x serapat cm dulu??adekah ini semua salahku??ataupon siape??kauowg walaupon kite tak rapat ...tapi aku nak kauowg tau yg aku masih anggap kauowg sahabat aku sampai bile2....aku mintak maaf atas segala kesalahan aku...aku rindu gile at kauowg!!

Bona-aku rindu gile at kau....selalu semua nye kite lakukan sme2...tapi sekarang!!argh!!
Fakhirah-kau pon same...rindu nak gosip2 ngan kau..rindu nak wat semuanye...
Wan-kau pon rindu kau gile!rindu nak wat bnde pelik ngan kau..

Lin,Tasa,Huril,Huda,Ecah,Suha,Gja n Raihani...
--->aku rindu at kauowg semua!!kauowg jom lah kite besatu cm dlu!!plez..kauowg aku mintak maaf dri ujung rambt hingga ujung kaki...aku arap naik cuti nie kite akan bersatu cam dlu agy..

Mr.Domo..
--->saye tak maksud un nisa,akilah n balqis k...diaowg memang kawan baek sye dri seklh rendah..sye cite at awk pasal kawan2 sye at ostel...so..mknenye ssaye x tipu awk pon...n sye arp sye x kan penah tipu awk!!tq.. :P

updateby:mrs.domo..

!!For The First Time !!
Saturday, 28 April 2012 | 21:39 | 0 Sweet Cupcake
                              Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh
~We do this thing~( 21 April 2012 )

* Masa kul 2.00 petang kite owg 'mandi beramai-ramai'kat dalam toilet.....ooooo.....best gile....tau x...dah lah mase tu penat2 dapt plak mandi air pancut percuma...ooo...best2....kite owg wat spa sendri tau x syampoo rambut + maen sabun ....zue ,huda,rai,naziela ,ecah wat spa sendri n zima jadi penonton setia..ooo....hbt2...lepas 2 kite owg belakon kt toilet ...cinderella tau x...huda [puteri],rai[mak tiri],ecah[ank tiri],naziela[puteri]...best..smpai kul 3.20 p.m....tau x...+nyanyi lgu 'tentang bulan'kuat2 x tau sampai mne dengr....

*pas 2 kite owg makan nasi same2 kat dalam dorm...sedap....lpas abis 2 tido berjemaah dengan bdk f.1 ..epy sngt tau x...kite berborak2 pasa; ....[secret]....

*kul 11 mlm makam mee sedap 7 paket tanpa henti ...best gile...bukan gune air panad tapi gune air mineral biase...n wat air oren 1 tray ...gempak tau x....yelah budak asrama pakai ape yang ade jek...

*kul 12.45 malm kite tido berjemaah ngan adk2 f.1 tau x....tilam kite bentuk 'L'...x sngke plak...yang terlibat f.1=kiyah,kamilia n zima...f.2-zue,huril,rai,huda,ecah n zila..best...for the fist time tau x...mlm 2 gak kite owg cte pasl peribadi [zue,huda,ecah n zima]n nyanyi lagu x ingat dunia malam bute[ecah,huril,rai n zila]smpai kul 2 pagi..

*esok pagi zue owg yg bngun pling lmbt dri yg terlmbt ..ye la tau la dia 2 x leh solat kan x pe la ...x kisah pon....hehheh ..ops lupe naziela adelah owg yg pertma bngn ...ye la for the fist time 'Qiammulaill'hehheeh..cam pelik plak kan...

*yang penting 2lah kenangan yg terindah pade bulan 4 nie...ok lah smpai di sini saje 'cite kami'tata....salam sayang wat rakan2 ku yg tercinta....


yang terlibat:

zue,huda,ecah,rai,huril,ziela,kamilia,kiyah n zima..